SUUB: Femeia de la Piteşti este în stare stabilă

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că femeia adusă miercuri de la Piteşti este un pic mai bine, nefiind însă excluse complicaţii.

56 afișări
Imaginea articolului SUUB: Femeia de la Piteşti este în stare stabilă

SUUB: Femeia de la Piteşti este în stare stabilă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Starea pacientei Ioana Constantin din comuna argeşeană Căteasca, adusă în stare gravă în urmă cu o zi de la Spitalul Judeţean Piteşti, unde i s-a efectuat o întrerupere de sarcină, este "uşor ameliorată", dar medicii nu exclud posibile complicaţii.

"Sub cele trei antibiotice nu a mai făcut febră, de asemenea continuă medicaţia de susţinere a cordului. Nu au mai fost tulburări de coagulare, dar pacientul rămâne sub atentă supraveghere", a mai spus purtătorul de cuvânt al SUUB.

La SJU Piteşti, unde a avut loc intervenţia în cazul Ioanei Constantin, este în desfăşurare o anchetă, fiind recoltate probe de pe toate suprafeţele din incinta sălii de operaţie cu care pacienta a intrat în contact.

Primele concluzii ale anchetei au arătat că, deşi trebuia făcută în policlinică, operaţia a fost realizată în Secţia de obstetrică-ginecologie a unităţii, iar medicul nu a consemnat-o în actele medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici