Video Tabăra de la Năvodari a primit avizul de redeschidere (VIDEO)

Tabăra de la Năvodari poate fi redeschisă, miercuri, după ce controlul Inspecţiei Sanitare de Stat şi al Autorităţii de Sănătate Publică Judeţeană (ASJP) Constanţa a stabilit că se respectă normele igienico-sanitare şi că au fost remediate problemele constatate la suspendarea activităţii.

8 afișări

Directorul executiv adjunct al ASJP, Mihaela Dinisov, a declarat, miercuri, că autoritatea sanitară şi-a încheiat controlul la tabăra de la Năvodari şi că unul dintre cele trei pavilioane respectă normele igienico-sanitare şi poate fi redeschis. ASJP şi-a dat avizul pentru redeschiderea pavilionului taberei, care are o capacitate de 252 locuri. Celelalte două pavilioane sunt încă în renovare, la finalizarea lucrărilor urmând să să facă un nou control.

Marţi, inspectorii ASPJ au recomandat să fie finalizate lucrările la grupurile sanitare, să fie montate site la ferestre, pentru a-i proteja pe copii de ţânţari, duşurile să aibă covoraşe de plastic, iar aparatura nouă de la bucătărie să fie pusă în funcţiune.

Toate aceste neajunsuri au fost remediate în 24 de ore, miercuri tabăra primind avizul de deschidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici