Tâlhar prins după ce a jefuit mai multe femei pentru a-şi cumpăra droguri

Poliţiştii bucureşteni au prins un tânăr care tâlhărea femei, cărora le fura bijuteriile pe care le vindea pentru a face rost de bani pentru droguri.

18 afișări
Imaginea articolului Tâlhar prins după ce a jefuit mai multe femei pentru a-şi cumpăra droguri

Tâlhar prins după ce a jefuit mai multe femei pentru a-şi cumpăra droguri (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, Geoge Florea, în vârstă de 29 ani, a tâlhărit mai multe femei, cu vârste curpinse între 38 şi 62 de ani, pe străzile din cartierul bucureştean Ferentari.

Acesta urmărea femeile care mergeau singure pe stradă şi le smulgea bijuteriile. Tânărul vindea apoi bijuteriile, iar cu banii obţinuţi îşi procura droguri.

Tânărul a fost arestat, joi, până în prezent fiind probate şapte tâlhării comise de acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici