Tânăr din Capitală, prins a zecea oară la volan fără permis

Un tânăr de 25 de ani din Bucureşti a fost prins de poliţiştii de la Rutieră, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce conducea pentru a zecea oară fără permis, el recunoscând, în plus, că era şi băut.

192 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Capitală, prins a zecea oară la volan fără permis

Tânăr din Capitală, prins a zecea oară la volan fără permis (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

Tânărul a fost oprit la un filtru un Poliţiei Rutiere. Iniţial, el nu a vrut să tragă pe dreapta maşina, astfel că poliţiştii au plecat în urmărirea lui.

În urma verificărilor, s-a stabilit că şoferul se urcase la volan având permisul suspendat, infracţiune pentru care i-au fost deschise anterior alte nouă dosare de cercetare penală, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Tânărul a recunoscut şi că s-a urcat băut la volan, mai precis după ce consumase "două beri".

În urma testării, poliţiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 0,65 mililitri de alcool pur în aerul expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici