Tânăr din Scorniceşti scos din containerul de gunoi cu pompierii

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din localitatea Scorniceşti, judeţul Olt, a fost scos, vineri, de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, dintr-un container de gunoi unde a rămas blocat după ce intrase pentru a-şi recupereze cheile pierdute.

189 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Scorniceşti scos din containerul de gunoi cu pompierii

Tânăr scos de pompieri dintr-un container de gunoi unde căzuse încercând să-şi recupereze cheile (Imagine: Mediafax Foto)

Pompierii de la Detaşamentul Slatina al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au intervenit, pe strada Cuza Vodă din municipiu, pentru a scoate un bărbat căzut într-un tomberon de gunoi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, sergent major Alin Băsăşteanu, bărbatul a intrat în container pentru a-şi recupera cheile căzute în gunoi.

Pentru a-l scoate pe bărbat din gunoi, pompierii au intervenit cu accesorii de descarcerare, cu care au tăiat o parte din tomberon. După câteva minute, bărbatul a fost scos, el primind îngrijiri medicale de la medicii SMURD sosiţi la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici