Tânăr fără permis, urmărit de poliţiştii ilfoveni, după ce nu a oprit la semnalele acestora

  • Un tânăr de 19 ani care nu are permis, dar care conducea o maşină pe Centura Capitalei, a fost urmărit de poliţiştii din Ilfov.
  • El a fost prins într-o pădure.
147 afișări
Imaginea articolului Tânăr fără permis, urmărit de poliţiştii ilfoveni, după ce nu a oprit la semnalele acestora

Tânăr fără permis, urmărit de poliţiştii ilfoveni, după ce nu a oprit la semnalele acestora

Incindentul a avut loc luni, în jurul orei 02.51. Poliţiştii rutieri din Chitila au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe DNCB kilometrul 57 + 800, însă conducătorul acestuia nu a oprit.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, acţiunea desfăşurându-se pe traseul Chiajna-sectorul 6-Chiajana, comuna Bacu-comuna Săbăreni şi DN7, unde, poliţiştii rutieri din Buftea, care au folosit dispozitivul de oprire forţată, au reuşit oprirea autoturismului.

Şoferul a părăsit autovehiculul, fugind în Pădurea Râioasa, unde a fost imediat prins, imobilizat şi încătuşat de poliţiştii rutieri din Chitila.

Este vorba de un tânăr, în vârstă de 19 ani, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

El a fost testat cu aparatele din dotare privind prezenţa în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative pentru ambele testări.

Poliţiştii au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unei vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici