Tânăr în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat de un poliţist

Un tânăr din comuna gălăţeană Oancea a ajuns în stare gravă, duminică după-amiază, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost împuşcat în cap, în abdomen, în torace şi în picioare de un poliţist care îi reproşase că avea volumul casetofonului din maşină dat prea tare.

37 afișări
Imaginea articolului Tânăr în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat de un poliţist

Tânăr în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat de un poliţist

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, tânărul, în vârstă de 28 de ani, se afla într-o maşină în centrul comunei Oancea, iar ajutorul şefului Postului de Poliţie din localitate i-a atras atenţia că ascultă muzica prea tare, după care între cei doi a izbucnit o altercaţie.

"Din primele declaraţii ale martorilor se pare că victima, care nu are permis de conducere, staţiona cu autoturismul într-o zonă din centru comunei, având volumul casetofonului dat la maxim. În urma intervenţiei agentului de poliţie cu privire la faptul că tulbură liniştea publică şi a atenţionării de a nu conduce autoturismul fără permis, între cei doi a izbucnit o altercaţie, iar agentul, ajutor al şefului de post, a făcut uz de armamanetul din dotare, provocându-i bărbatului mai multe plăgi împuşcate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi.

După incident, victima a fost preluată de către un echipaj al SMURD şi transportată în stare gravă la Spitalul "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi.

"Un tânăr din comuna Oancea a avut un conflict cu un poliţist. Nu ştim excat ce s-a întâmplat, însă acest tânăr a ajuns la noi cu mai multe plăgi împuşcate: în torace, abdomen şi picioare. Dar cea mai complicată situaţie este că unul dintre gloanţe l-a lovit în zona capului. Starea pacientului este foarte gravă", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi susţin că în aceast caz cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Tânărul împuşcat a fost preluat de un elicopter pentru a-l duce în Capitală

Tânărul din comuna gălăţeană Oancea a fost preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Astfel, victima a fost preluată de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră, unde a fost adusă cu o ambulanţă, de un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie, cu un echipaj SMURD la bord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici