Tânăr reţinut după ce şi-a decapitat tatăl cu un fierăstrău

Un tânăr de 21 de ani, din comuna buzoiană Topliceni, a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce şi-a ucis tatăl, căruia i-a tăiat capul cu un fierăstrău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

49 afișări
Imaginea articolului Tânăr reţinut după ce şi-a decapitat tatăl cu un fierăstrău

Tânăr reţinut după ce şi-a decapitat tatăl cu un fierăstrău (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, conflictul a început după ce bărbatul în vârstă de 58 de ani a mers în sat să-şi cheme acasă băiatul de 21 de ani, care petrecea la un local împreună cu mai mulţi prieteni. Din acest motiv, cei doi s-au luat la ceartă, iar odată ajunşi acasă tânărul s-a năpustit asupra tatălui său, căruia i-a tăiat gâtul cu o drujbă, bărbatul fiind decapitat. Victima a fost descoperită la scurt timp de către soţia sa şi de fiul mai mic, care în momentul în care au auzit fierăstrul mecanic au crezut că cineva taie lemne.

Conform comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, fiul cel mic al victimei a fost cel care a anunţat tragedia la 112.

Tânărul care şi-a ucis tatăl şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, fiind reţinut de procurorul criminalist, sub acuzaţia de omor calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici