Tânăr teribilist din Suceava, reţinut după ce a condus băut şi fără permis o maşină neînmatriculată

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Suceava după ce a condus băut şi fără permis o maşină care nu era înmatriculată. Poliţiştii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că pe DN2K circulă o maşină al cărei şofer pare beat.

807 afișări
Imaginea articolului Tânăr teribilist din Suceava, reţinut după ce a condus băut şi fără permis o maşină neînmatriculată

Tânăr teribilist din Suceava, reţinut după ce a condus băut şi fără permis o maşină neînmatriculată

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre faptul că pe DN 2K, în comuna Arbore, circulă o maşină al cărei şofer pare sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au observat un autoturism care circula din sens opus fără a avea în funcţiune luminile de întâlnire şi al cărui şofer, la vederea echipajului, a virat brusc la stânga şi intrat în parcarea unui magazin.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic în vârstă de 22 de ani. „Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Taguri:
şofer,
reţinut,
beat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici