VIDEO Tânăr urmărit în trafic prin centrul Sibiului, „felicitat” cu amendă şi lăsat fără permis

  • Un tânăr din Sibiu care nu a dat prioritate unui pieton a încălcat, apoi, toate regulile în trafic.
  • Somat să se oprească, tânărul nu doar că a mers mai departe, dar a şi depăşit prin dreapta, nu a acordat prioritate altor maşini şi a lovit un autoturism.
421 afișări
Imaginea articolului VIDEO Tânăr urmărit în trafic prin centrul Sibiului, „felicitat” cu amendă şi lăsat fără permis

VIDEO Tânăr urmărit în trafic prin centrul Sibiului, „felicitat” cu amendă şi lăsat fără permis

Nici nu ştim cum să o catalogăm. Sfidare a tuturor participanţilor la trafic (pe cea referitoare la Poliţie o trecem cu vederea), sau inconştienţă maximă?”, au scris reprezentanţii Poliţiei Sibiu pe pagina oficială de Facebook, în dreptul unui film în care se vede că maşina lor, care urmărea un şofer, nu este lăsată să înainteze, desi are în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Şoferul urmărit de poliţiştii rutieri era un tânăr de doar 20 de ani.

„Tânărul şofer, la trecerea pentru pietoni de pe B-dul G-ral Vasile Milea intersecţie cu str. Revolutiei, nu acordă prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a părţii carosabile, moment în care echipajul de poliţie din cadrul Serviciului Rutier, aflat pe banda nr. 1, porneşte în urmărirea acestuia. Deşi sistemul acustic şi luminos al autospecialei de poliţie este în funcţiune, asta nu îl determină deloc pe şofer să oprească. El îşi continuă deplasarea fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept în sensul giratoriu Bvd. G-ral Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii, iar pe Bvd. Unirii efectuează neregulamentar manevra de depăşire prin dreapta şi intră în coliziune cu un autovehicul, însă îşi continuă deplasarea către Şos. Alba Iulia. În sensul giratoriu Bvd. Unirii cu Bvd. Corneliu Coposu, şoferul pătrunde fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor din sensul giratoriu. Ajuns din urmă de poliţişti, şoferul virează dreapta spre Piaţa Unirii, însă, realizând că nu mai are unde înainta, în sfârşit opreşte”, spun poliţiştii.

Poliţiştii l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest şi drugtest, ambele teste fiind negative.

Şoferul a fost „felicitat” atât cu o modestă amendă în valoare de 3.190 lei, cât şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 180 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici