Tânără agresată sexual într-un parc din sectorul 4 al Capitalei, sâmbătă seara

  • O tânără a fost agresată sexual sâmbătă seara într-un parc din sectorul 4 al Capitalei.
  • Poliţiştii l-au prins pe suspect, care a fost dus la secţia 14 pentru audieri.
8184 afișări
Imaginea articolului Tânără agresată sexual într-un parc din sectorul 4 al Capitalei, sâmbătă seara

Tânără agresată sexual într-un parc din sectorul 4 al Capitalei

Potrivit Poliţiei Capitalei, sâmbătă seara, prin apel la 112, o tânără a reclamat că a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, într-un parc din sectorul 4.

Pe baza informaţiilor furnizate de aceasta cu privire la semnalmentele agresorului, poliţiştii au depistat un suspect, care atunci când i s-a cerut să se oprească şi să se legitimeze a devenit agresiv. Acesta a fost imobilizat şi dus la Secţia 14 Poliţie pentru audieri.

„Din primele date se conturează ipoteza că bărbatul, care era însoţit de un prieten, a observat persoana vătămată în timp ce alerga şi ar fi plecat în urmărirea ei, după care ar fi agresat-o”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici