Tânără din Satu Mare, depistată la frontieră cu 2.000 de DOLARI FALŞI în geantă

O femeie de 29 de ani, din Satu Mare, a fost oprită, pentru un control specific la frontieră, când încerca să intre în ţară, iar poliţiştii au găsit în geanta acesteia 2.000 de dolari falşi, bancotele fiind confiscate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

525 afișări
Imaginea articolului Tânără din Satu Mare, depistată la frontieră cu 2.000 de DOLARI FALŞI în geantă

Tânără din Satu Mare, depistată la frontieră cu 2.000 de dolari falşi în geantă (Imagine: politiadefrontiera.ro)

Potrivit Poliţiei de Frontieră, femeia a fost oprită în Punctul de Trecerea Frontierei Petea, aceasta conducând un autoturism înmatriculat în Spania.

„La controlul specific de frontiera, au fost descoperite, în geanta celei în cauza, 20 de bancnote în cupiură de 100 de dolari (2.000 dolari). Din primele verificări s-a constatat faptul că acestea nu întrunesc condiţiile de formă şi fond a unor bancnote autentice, acestea fiind false”, arată Poliţia de Frontieră, duminică, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru punerea în circulaţie de valori falsificate, bancnotele în cauză fiind confiscării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici