Tânără în stare gravă după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov

O tânără de 20 de ani, din Republica Moldova, a ajuns la spital în stare gravă, miercuri, după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov unde era cazată.

395 afișări
Imaginea articolului Tânără în stare gravă după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov

Tânără în stare gravă după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, tânăra a fost găsită căzută pe pavajul din faţa pensiunii în jurul orei 5.00, ea fiind aproape dezbrăcată.

Tânăra a căzut de la etajul al doilea al pensiunii unde era cazată.

În camera fetei au fost găsite mai multe sticle cu alcool, însă poliţiştii nu pot preciza deocamdată dacă tânra a fost împinsă sau dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere sau despre un accident.

Pensiunea la care era cazată tânăra era rezervată în totalitate de un grup de aproximativ 20 de turişti din Republica Moldova, care ar fi urmat să petreacă acolo Crăciunul pe rit vechi.

În prezent, toţi turiştii din pensiune, dar şi personalul sunt audiaţi de poliţişti.

Tânăra de 20 de ani este internată în secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Braşov, în comă profundă, cu şanse mici de supravieţuire, potrivit medicilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici