Tânără violată în scara unui bloc din Constanţa

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost violată, joi seară, în scara blocului din Constanţa în care locuieşte, autorul fiind, în prezent, căutat de poliţişti.

298 afișări
Imaginea articolului Tânără violată în scara unui bloc din Constanţa

Tânără violată în scara unui bloc din Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, fapta s-a petrecut în jurul orei 21.00, chiar în scara blocului în care locuieşte victima, o tânără în vârstă de 26 de ani. Ea le-a povestit anchetatorilor că a fost atacată de un bărbat în timp ce urca scările spre casă şi, sub ameninţare, a fost supusă la perversiuni sexuale şi apoi a fost violată, după care atacatorul a fugit.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar tânără a fost îndrumată către Serviciul de Medicină Legală pentru a fi examinată.

Un alt viol s-a petrecut, tot joi, în Mangalia, o adolescentă în vârstă de 15 ani fiind agresată în plină zi, de un bărbat care zugrăvea casa scării în blocul în care aceasta locuia. Fata le-a declarat poliţiştilor că bărbatul, Dorin Cozac (32 de ani), a sunat la uşa apartamentului pentru a cere o găleată cu apă, dar când a văzut că aceasta este singură în casă a scos un cuţit pe care i l-a pus la gât. El a obligat-o la perversiuni sexuale, după care a violat-o. În timpul actului sexual, bărbatul a lăsat cuţitul din mână, acesta fiind luat de fată, care i l-a înfipt în şold. Cozac s-a speriat şi a plecat din casă, iar adolescenta şi-a anunţat mama care, la rândul ei, a alertat imediat poliţia.

Bărbatul, care este din Timişoara, a fugit la locuinţa în care stătea, şi-a făcut bagajele pentru a pleca din oraş, dar a fost prins 20 de minute mai târziu de o patrulă de poliţie şi a fost dus în arestul Poliţiei Mangalia. El va fi prezentat în cursul zilei de vineri la Judecătoria Mangalia cu propunerea de arestare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici