Tânărul bănuit că i-a tăiat gâtul iubitei cu un topor şi apoi a fugit, arestat preventiv

Tânărul de 21 de ani, din localitatea Şotrile, bănuit că i-a tăiat gâtul iubitei cu un topor, după care a fugit, fiind găsit de poliţişti a doua zi, a fost, luni, arestat preventiv. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

992 afișări
Imaginea articolului Tânărul bănuit că i-a tăiat gâtul iubitei cu un topor şi apoi a fugit, arestat preventiv

Tânărul bănuit că i-a tăiat gâtul iubitei cu un topor şi apoi a fugit, arestat preventiv

Potrivit Poliţiei Prahova, bărbatul bănuit că i-a tăiat gâtul iubitei lui a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Prahova.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, în timpul audierilor, tânărul şi-a recunoscut fapta.

Tânăra de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, judeţul Prahova, principalul suspect fiind iubitul ei, care a fugit şi şi a fost căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Duminică, poliţiştii l-au dat pe tânăr şi în consemn la frontieră, poza şi semnalmentele lui au fost trimise la toate secţiile de poliţie din Prahova. El a fost prins duminică în apropierea locuinţei în care este bănuit că a omorât-o pe iubita sa, fiind ascuns în tufişuri.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi s-ar fi luat la ceartă după ce tânărul i-a reproşat fetei de 17 ani, cu care are un copil de patru ani, că l-a îmbolnăvit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici