Tânărul care dezvăluie "secretele" tuturor angajatorilor din România

"Lucrez la această bancă de peste un an. Salariile sunt mici, iar măririle salariale foarte mici. Şansele de promovare sunt mai ales inexistente. Un alt dezavantaj este că angajează în mare parte prin firma de recrutare şi diferenţele dintre angajaţii direcţi şi cei prin firma de recrutare sunt foarte mari, te loveşti permanent de ele". Acesta este unul dintre comentariile postate pe secţiunea de forum a platformei undelucram.ro.

552 afișări
Imaginea articolului Tânărul care dezvăluie "secretele" tuturor angajatorilor din România

Tânărul care dezvăluie "secretele" tuturor angajatorilor din România

Platforma găzduieşte deopotrivă contribuţii ale utilizatorilor în care ei descriu propriile experienţe legate de lucrul în companii din România – de la atmosfera de la locul de muncă, managementul companiei, detalii despre procesul de recrutare, până la nivelul de salarizare, pachetele de beneficii etc. De asemenea, aici se află şi profiluri ale companiilor angajatoare, împărţite în mai multe secţiuni.

La secţiunea de evaluări, de pildă, utilizatorii pot acorda între 1 şi 5 stele unei companii în funcţie de anumite criterii - management, atmosferă.

Costin Tudor este tânărul de 35 ani care, în paralel cu munca de angajat într-o companie IT, a lansat undelucram.ro.

Recent, start-up-ul a primit o finanţare de 100.000 de euro de la alţi trei investitori, care au devenit şi asociaţii lui Tudor.

"Este vorba despre o investiţie progresivă. În primul an de activitate, vom investi peste 100.000 de euro, urmând ca după primul an să mai existe o investiţie", spune antreprenorul, care este discret în ceea ce priveşte numele noilor săi asociaţi.

În prezent, numărul utilizatorilor platformei a ajuns la peste 7.000 zilnic, dar cifrele sunt în creştere. "Estimez că vom trece de pragul 15.000 pe zi anul acesta, o ţintă personală ar fi să depăşim pragul de 30.000 de utilizatori în 2018".

Citiţi continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici