Tânărul care şi-a violat nepoata de 11 ani, dat în urmărire generală

Tânărul de 19 ani din judeţul Neamţ care şi-a violat nepoata de 11 ani şi a lăsat-o însărcinată, Adrian Fasolă, a fost dat în urmărire generală, potrivit unor surse din poliţie.

62 afișări
Imaginea articolului Tânărul care şi-a violat nepoata de 11 ani, dat în urmărire generală

Tânărul care şi-a violat nepoata de 11 ani, dat în urmărire generală (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadul Poliţiei Judeţene Neamţ, tânărul a fost dat în urmărire generală şi urmează să fie căutat şi de Interpol dacă nu va fi depistat în România.

Fotografia tânărului a fost trimisă tuturor serviciilor de poliţie, posturilor comunale din Neamţ, precum şi celorlalte inspectorate judeţene de poliţie din România, afirmă sursele citate.

Pe numele lui Fasolă a fost emis, luni, un mandat de arestare în lipsă, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de Curtea de Apel Bacău, care a admis recursul făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Neamţ împotriva deciziei judecătorilor din Neamţ de a-l cerceta pe Fasolă în stare de libertate.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti la începutul lunii iunie, după ce fata a povestit ce i s-a întâmplat, fiind dus, cu propunere de arestare preventivă, la Tribunalul Neamţ, unde magistraţii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate. Ulterior, tânărul a dispărut din localitate.

Fetiţa de 11 ani din satul Poieni din comuna nemţeană Piatra Şoimului, rămasă însărcinată după ce a fost violată de unchiul ei, a plecat, duminică dimineaţă, cu avionul în Anglia pentru întreruperea sarcinii.

Fata a rămas însărcinată după ce a fost violată, în urmă cu cinci luni, de unchiul său, în vârstă de 19 ani. Ea s-a plâns părinţilor că are dureri abdominale. Crezând că ar fi vorba despre o apendicită, părinţii fetei au mers la policlinică în vederea unui consult, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că fata este însărcinată în luna a patra. În aceste condiţii, fetiţa a relatat că a fost agresată sexual de unchiul său de 19 ani, în casa bunicii sale, şi că a fost ameninţată cu moartea în cazul în care va povesti cuiva ce i s-a întâmplat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici