Tânărul căutat de salvamontişti şi jandarmi în munţii Bucegi a ajuns singur în Buşteni

Cei doi tineri din Bucureşti, căutaţi de salvamontişti şi jandarmi în munţii Bucegi, au fost localizaţi, tânăra fiind la jumătatea traseului pe Jepii Mici, iar prietenul ei ajunsese în staţiunea Buşteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1722 afișări
Imaginea articolului Tânărul căutat de salvamontişti şi jandarmi în munţii Bucegi a ajuns singur în Buşteni

Doi tineri din Bucureşti, căutaţi de salvamontişti în munţii Bucegi (Imagine: Alin Ivan/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit jandarmilor, tânăra a fost găsită pe traseul Jepii Mici, teafără. Imediat, 15 salvamontişti şi jandarmi montani au început căutările prietenului acesteia. După aproximativ o oră şi jumătate, acţiunea a fost sistată întrucât turistul şi-a sunat iubita.

“ Noi îl căutam în vâltori, iar el a sunat-o, la un moment dat, pe prietena sa. A întrebat-o unde este că el a ajuns deja în Buşteni, la telecabină”, a declarat pentru MEDIAFAX, Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

Turistul va fi audiat de către poliţişti.

“Va fi dus la postul de poliţie să vedem ce s-a întâmplat cu exactitate”, a adăugat Leonard Dragomirescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici