Tânărul rănit de un tigru de la Grădina Zoologică din Sibiu îşi poate folosi piciorul afectat

Tânărul rănit, sâmbătă, de un tigru de la Grădina Zoologică din Sibiu este în continuare internat în Secţia Chirurgie a Spitalului Clinic Judeţean, dar îşi poate folosi piciorul afectat.

26 afișări
Imaginea articolului Tânărul rănit de un tigru de la Grădina Zoologică din Sibiu îşi poate folosi piciorul afectat

Tânărul rănit de un tigru de la Grădina Zoologică din Sibiu îşi poate folosi piciorul afectat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă, tânărul rănit de un tigru de la Grăzina Zoologică din oraş este în continuare sub tratament şi supraveghere medicală în Secţia Chirurgie.

"Starea pacientului este bună, iar piciorul rănit este funcţional. El chiar s-a plimbat, duminică dimineaţă, prin salon", a declarat corespondentului MEDIAFAX Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, medicii vor reevalua, luni, starea de sănătate a tânărului şi, dacă nu apar complicaţii, acesta ar putea fi externat, urmând să continue acasă tratamentul prescris.

Tânărul a fost rănit, sâmbătă, de unul dintre cei patru tigri de la Grădina Zoologică din Sibiu, după ce a trecut de gardul de protecţie, a aţâţat animalul şi şi-a băgat piciorul printre gratiile cuştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici