Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe. Anunţul unei primării de sector din Bucureşti

Persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul pieţelor din Sectorul 5 al Capitalei vor avea la dispoziţie 10 tarabe în fiecare piaţă, anunţă primarul Cristian Popescu Piedone: „Poliţia Locală nu va mai amenda acele bunicuţe care vând pătrunjel”.

1718 afișări
Imaginea articolului Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe. Anunţul unei primării de sector din Bucureşti

Tarabe gratuite pentru bătrâni

Primăria Sectorulu 5 anunţă că a dispus ca începând de marţi Administraţia Pieţelor să pună la dispoziţie 10 tarabe în incinta fiecărei pieţe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul pieţelor.

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

„Începând de mâine, Poliţia Locală Sector 5 nu va mai sancţiona acele bunicuţe care vând câteva legături de pătrunjel la colţul străzii sau pe străzile din apropierea pieţelor din sector. Am dispus ca Administraţia Străzilor să pună la dispoziţia acestora 10 tarabe în fiecare piaţă, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături şi pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supravieţuiască.”, transmite primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Potrivit Primăriri Sectorului 5, agenţii Poliţiei Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul pieţelor din sector că au la dispoziţie, total gratuit, tarabe unde îşi pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume.

Totodată, începând de marţi, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligaţi să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantităţi mici de legume şi fructe.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone menţionează că după ce Piaţa Rahova va fi redată în folosinţă, se va amenaja un spaţiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni. Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulţi astfel de producători în Piaţa Rahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici