Târg imobiliar "Low Cost". Cum s-au bătut românii pe garsoniera de 25.000 de euro

Nu mai pierd timpul în discuţii interminabile cu agenţii sau cu dezvoltatorii imobiliari, ştiu cum trebuie să arate locuinţa mult-visată iar atunci când o găsesc, o plătesc cu banii jos. Pe scurt, aşa arată acum puţinii cumpărători de case, spre deosebire de perioada de dinaintea crizei, când apartamentele se achitau cu bani împrumutaţi de la bancă, iar afacerile imobiliare înregistrau profituri-record.

95 afișări
Imaginea articolului Târg imobiliar "Low Cost". Cum s-au bătut românii pe garsoniera de 25.000 de euro

Târg imobiliar "Low Cost". Cum s-au bătut românii pe garsoniera de 25.000 de euro (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

S-a văzut în ultimele trei zile la Târgul imobiliar "Low Cost" din Bucureşti, de la Palatul Copiilor, unde în jur de 4.000 de vizitatori au venit de vineri până duminică să vadă cât mai costă un apartament la bloc sau o casă de vacanţă, potrivit estimărilor organizatorilor. Unii au şi cumpărat: până duminică la prânz, se încheiaseră 17 precontracte, majoritatea cu bani cash, dintre care unul pentru o casă de vacanţă la Braşov, explică pentru Gândul Adina Paţilea, coordonator PR al Târgului Imobiliar Project Expo, organizatorul evenimentului.

De departe, garsonierele de 25.000 de euro, cele mai ieftine locuinţe de la târg, au avut cel mai mare succes: agenţia imobiliară le-a vândut pe toate cinci.

Citeşte mai multe despre târgul imobiliar "Low Cost" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici