Târgovişte: Trei tineri răniţi într-un scandal cu împuşcături, la o casă de pariuri sportive

Trei tineri au fost răniţi, vineri seară, în urma unor focuri de armă trase de un bărbat, într-un conflict spontan între două grupuri, la o casă de pariuri sportive din municipiul Târgovişte.

207 afișări
Imaginea articolului Târgovişte: Trei tineri răniţi într-un scandal cu împuşcături, la o casă de pariuri sportive

Târgovişte: Trei tineri răniţi într-un scandal cu împuşcături, la o casă de pariuri sportive (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit directorului Spitaului de Urgenţă Târgovişte, Carmen Marcu, este vorba de un adolescent de 15 ani, rănit la picior, de un tânăr de 33 de ani, rănit la o mână şi de un altul de 36 de ani, rănit la cap. Potrivit sursei citate, plăgile suferite de cei trei sunt minore şi nu este nevoie de internare.

Carmen Turcu a mai spus că, cel mai probabil, rănile au fost provocate de gloanţe de cauciuc.

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, două grupări au provocat un scandal de proporţii la o casă de pariuri din Târgovişte, pe fondul unor conflicte mai vechi.

Mai mulţi membri ai celor două grupuri au fost luaţi cu duba de poliţişti şi, la ora transmiterii acestei ştiri, erau la Poliţia Târgovişte, pentru a fi interogaţi.

Poliţiştii sunt la casa de pariuri ale cărei geamuri sunt sparte şi pătate cu sânge, pentru cercetări.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Pamela Ropotan, a confirmat că este vorba de o reglare de conturi între două clanuri rivale şi a declarat că 12 persoane au fost duse la Poliţia municipiului Târgovişte, iar de la faţa locului a fost ridicată o armă.

Potrivit aceleiaşi surse, de la faţa locului a fost ridicată un pistol cu bile de cauciuc, armă pentru deţinerea şi utilizarea căreia este nevoie de permis.

Urmează ca şi cei trei răniţi uşor sa fie conduşi la audieri, tot în cursul serii de vineri.

La Spitalul de Urgenţă Târgovişte se află mai mulţi reprezentanţi ai Departamentului pentru Intervenţie Rapidă, pentru a preîntâmpina un alt conflict între membrii celor două grupări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici