Târgu Jiu: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi care au spart un magazin

Poliţiştii din judeţul Gorj au folosit armamentul din dotare, marţi dimineaţă, pentru prinderea a doi hoţi care au spart un magazin de motofierăstraie din centrul oraşului Târgu Jiu, după care au fugit cu o maşină, fiind urmăriţi de oamenii legii pe o distanţă de câţiva kilometri.

64 afișări
Imaginea articolului Târgu Jiu: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi care au spart un magazin

Târgu Jiu: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi care au spart un magazin (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Gorj, comisar-şef Viorel Caragea, spargea a avut loc în jurul orei 4.00, în două minute hoţii luând toată marfa expusă în vitrinele magazinului şi fugind apoi cu maşina cu care veniseră, cu intenţia de a ajunge la Craiova.

Alarma magazinului s-a declanşat imediat, iar la faţa locului au ajuns agenţii firmei de pază cu care unitatea are contract, fiind anunţată Poliţia despre comiterea furtului.

La nivelul Poliţiei Judeţene Gorj a afost instituită operaţiunea "Năvodul", poliţiştii instituind filtre pe principalale trasee din judeţ. De asemenea, a fost cerut sprijinul Detaşamentului de Intervenţie Rapidă al Poliţiei Dolj, poliţiştii gorjeni având indicii că hoţii se deplasau spre Craiova.

Conform sursei citate, hoţii au fost prinşi între două filtre ale Poliţiei, în localitatea Stoina, ei ieşind de pe drumul principal şi folosind drumuri forestiere pentru a scăpa de poliţişti. Echipele Detaşamentului de Poliţie Rapidă din IPJ Dolj şi IPJ Gorj au reuşit să-i prindă pe cei doi fugari doar după ce au făcut uz de armă, fiind trase mai multe focuri de avertisment în aer.

Hoţii au fost prinşi într-o pădure din apropierea comunei Stoina şi urmează să fie duşi la Poliţia Gorj pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici