Târgul de toamnă ce promovează „Cămara bucovineană”, deschis de autorităţile din Cernăuţi şi Suceava

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” ce promovează în acest an „Cămara bucovineană” a fost deschis, vineri după amiaza, la Suceava, de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi de preşedintele regiunii Cernăuţi, Ivan Munteanu, la acţiune fiind prezent şi ambasadorul Thailandei în România.

539 afișări
Imaginea articolului Târgul de toamnă ce promovează „Cămara bucovineană”, deschis de autorităţile din Cernăuţi şi Suceava

Târgul de toamnă ce promovează „Cămara bucovineană”, deschis de autorităţile din Cernăuţi şi Suceava

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” se desfăşoară în acest week-end în parcarea unui mall din Suceava, iar vizitatorii vor putea cumpăra diverse preparate din carne şi lapte, dar şi fructe şi legume precum şi produse specifice care se pun la păstrare toamna pentru a fi consumate pe parcursul iernii, fiind promovată la această ediţie „Cămara bucovineană”.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că la acest târg se poate vorbi de un salut al întregii Bucovine, pentru că la acţiune participă şi cei din regiunea Cernăuţi şi a mulţumit preşedintelui regiunii Cernăuţi, Ivan Muntean, pentru că această colaborare a putut fi posibiliă.

„Ne-am propus de mult să participăm împreună la un eveniment de suflet şi aşa cum am vorbit, ne vom întoarce şi la Cernăuţi cu un astfel de eveniment pentru că avem o obligaţie morală faţă de zona Bucovinei, să o ştie o ţară întreagă, o lume întreagă”, a spus Flutur.

El a spus că se impune să fie realizate mai multe acţiuni pentru promovarea produselor din Bucovina care trebuie să intre în marile magazine din ţară şi din străinătate pentru că merită.

Totodată, preşedintele CJ Suceava a spus că tot ceea ce este prezentat în târg este sub sigla autenticului, fiind prezentate tradiţii şi obiceiuri la ele acasă.

„Lansăm acum şi Cămara Bucovineană, care este atât de încărcată, dar lansăm şi programul Crăciun în Bucovina să ştie oamenii că se merită şi are rost să parcurgi câteva sute de kilometri să faci sărbătorile de iarnă în Bucovina”, a spus Flutur.

Preşedintele regiunii Cernăuţi, Ivan Muntean, a spus că este onorat să participe, cu echipa din Cernăuţi la sărbătoarea organizată la Suceava.

La deschiderea Târgului de toamnă „Produs în Bucovina” a fost prezent şi ambasadorul Thailandei în România care a salutat astfel de manifestări, dar şi reprezentanţi ai diasporei din Italia şi Marea Britanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici