Târgu Mureş: Ursul care obişnuia să vină în oraş a fost capturat

Autorităţile din Tg. Mureş anunţă că a fost capturat ursul care a fost văzut de mai multe ori pe străzile oraşului. Animalul va fi eliberat într-o pădure.

375 afișări
Imaginea articolului Târgu Mureş: Ursul care obişnuia să vină în oraş a fost capturat

Tg.Mureş. Ursul care obişnuia să vină în oraş a fost capturat

Ursul a fost capturat cu ajutorul unei capcane. Aceasta a fost instalată de specialişti pe una dintre rutele ursului.

„Am reuşit să prindem ursul care, în ultima perioadă, cobora frecvent în oraş. Ursul este un mascul tânăr în vârstă de 3-4 ani şi a intrat în capcana pusă de experţii Asociaţiei Grupului Milvus şi ai Asociaţiei de Vânătoare Turul în timpul nopţii”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Tg. Mureş, Soós Zoltán.

Ursul va fi eliberat într-o pădure departe de oraş.

„La cererea Ministerului, specialiştii au pus tracker GPS şi apoi au transportat exemplarul în zona Răstoliţa, unde va fi lăsat liber. Mulţumim specialiştilor de la Grupul Milvus şi Asociaţiei de Vânătoare Turul pentru efortul arătat”, a precizat Soós Zoltán.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici