Ţări unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de dolari pe lună

Dacă te-ai săturat de munca extenuantă, de oraşul aglomerat în care stai, de creditele la banca de care ai vrea să scapi, mai ai o soluţie. Poţi să-ţi iei lumea în cap şi să pleci într-un loc exotic unde să duci o viaţă lipsită de griji şi cu costuri minime.

47 afișări
Imaginea articolului Ţări unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de dolari pe lună

Ţări unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de dolari pe lună

Viata este scurta şi în cazul în care vrei să experimentezi şi altceva în afară de a merge în fiecare zi la birou şi a sta în faţa unui calculator care între timp ţi-a devenit, vrând- nevrând, cel mai bun prieten, gândeşte-te că ai putea să trăieşti pe plaje însorite tot timpul anului şi asta cu mai puţin de 500 de dolari pe lună.

Bineînţeles, pentru asta îţi trebuie un venit lunar constant de circa 500 de dolari, pe care îl poţi obţine fie din închirierea casei sau să-ţi găseşti un job care poate fi făcut pe Internet din orice colţ al lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici