Tăriceanu: Acţiunea MIRA în cazul permiselor din Argeş, rezultat al luptei anticorupţie

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a spus, miercuri, la începutul şedinţei Guvernului, că acţiunea MIRA în cazul eliberării permiselor de conducere din Argeş dovedeşte că "lupta împotriva corupţiei dă rezultate atunci când este dusă cu convingere".

13 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Acţiunea MIRA în cazul permiselor din Argeş, rezultat al luptei anticorupţie

Tăriceanu: Acţiunea MIRA în cazul permiselor din Argeş, rezultat al luptei anticorupţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să salut acţiunea MIRA care a intervenit într-un mod corect şi profesional. Cred că succesul acestei acţiuni întreprinse de MIRA dovedeşte că lupta împotriva corupţiei dă rezultate atunci când este dusă cu convingere", a spus premierul.

Pe de altă parte, referindu-se la activitatea MIRA, Tăriceanu a spus că este necesar să se intensifice eforturile pentru ca următoarele alegeri să se desfăşoare fără incidente. "Cred că pregătirea alegerilor din toamnă necesită un efort şi mai mare, pentru că disperarea unora dintre partide, a unora dintre candidaţi este atât de mare încât au dovedit că sunt în stare să pună în joc toate mijloacele", a mai spus premierul.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, arestarea a 17 persoane implicate în scandalul privind obţinerea frauduloasă de permise auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici