Tăriceanu, faţă în faţă cu Dăncilă, după anunţul alianţei ALDE-Pro România

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a discutat, miercuri, cu liderul PSD Viorica Dăncilă, după ce a anunţat discuţiile privind alianţa cu Pro România. Potrivit unor surse politice, ALDE condiţionează continuarea guvernării cu PSD, doar dacă intră în coaliţie şi partidul condus de Victor Ponta.

1400 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, faţă în faţă cu Dăncilă, după anunţul alianţei ALDE-Pro România

Tăriceanu, faţă în faţă cu Dăncilă, după anunţul alianţei ALDE-Pro România

Călin Popescu Tăriceanu a negociat cu Viorica Dăncilă continuarea guvernării. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că ALDE rămâne la guvernare, doar dacă e inclus în coaliţie şi Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Tăriceanu a anunţat, miercuri, că ALDE va avea o alianţă politică cu Pro România. El a afirmat că alianţa va fi a treia forţă parlamentară, după PSD şi PNL.

Ulterior, liderul ALDE şi-a nuanţat declaraţiile de pe Facebook cu privire la Alianţa cu Pro România, iar după editarea postării în locul "am hotărât" a apărut "am discutat".

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că intrarea într-o alianţă a ALDE cu Pro Romania va duce la două variante: PSD să accepte şi Pro Romania la guvernarea sau, în caz contrar, nu este exclus ca ALDE să intre în Opoziţie.

Taguri:
tăriceanu,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici