Tăriceanu se va deplasa, marţi, cu trenul la Roşiorii de Vede

Premierul Călin Popescu Tăriceanu va face, marţi, o vizită în municipiul Roşiorii de Vede, el urmând să se deplaseze cu un tren Intercity, de linie, încercând astfel să încurajeze românii să aleagă acest mijloc de transport, mai puţin poluant, ca o alternativă la transportul rutier.

202 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu se va deplasa, marţi, cu trenul la Roşiorii de Vede

Tăriceanu se va deplasa, marţi, cu trenul la Roşiorii de Vede (Imagine: Mediafax Foto)

"Premierul a ales să facă deplasarea în această vizită de lucru cu trenul, ca o continuare a eforturilor de încurajare a mijloacelor de transport mai puţin poluante. Domnul Tăriceanu intenţionează să arate românilor că transportul feroviar reprezintă o alternativă la transportul rutier, pe care alegând-o putem contribui, fiecare dintre noi, la reducerea emisiilor de gaze generatoare de schimbări climatice", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Mai mult decât atât, şeful Guvernului intenţionează să parcurgă pe jos distanţa de la gara din Roşiorii de Vede spre locurile unde vor avea loc întâlnirile cu cetăţenii şi autorităţile locale.

Plecarea premierului din Gara de Nord va avea loc la ora 10.45, el urmând să se îmbarce în trenul 595 Intercity, care circulă pe ruta Bucureşti Nord-Videle-Roşiori Nord-Caracal-Craiova-Filiaşi-Strehaia-Drobeta Turnu Severin-Orşova-Băile Herculane-Caransebeş-Lugoj-Timişoara Nord .

Tăriceanu va sosi în gara Roşiori Nord în jurul orei 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici