Tăriceanu şi Orban au inaugurat centura Piteştiului

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au inaugurat, luni, linia de centură a municipiului Piteşti, investiţie în valoare de 113,6 milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu şi Orban au inaugurat centura Piteştiului

Tăriceanu şi Orban au inaugurat centura Piteştiului

Tăriceanu a sosit la locul de inaugurare a centurii ocolitoare la volanul unui Logan şi a arătat că noul drum va prelua o parte din traficul municipiului Piteşti şi va reduce poluarea din centrul oraşului.

El a afirmat că s-a confruntat personal cu problemele de circulaţie auto din Piteşti, pe traseul spre Curtea de Argeş.

Şeful Guvernului a mai arătat că "paternitatea" acestei investiţii, revendicată şi de PSD, nu este atât de importantă, în comparaţie cu interesul cetăţenilor.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că dacă ar fi fost premier, şoseau ar fi fost finalizată cu un an şi jumătate în urmă.

Geoană a decalat cu câteva zile plecarea într-un turneu electoral, pentru a participa la inaugurarea liniei de centură a Piteştiului.

"Nu mi se pare normal ca un proiect de ani de zile, pe care noi l-am iniţiat şi la care au participat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, ministrul Finanţelor Mihai Tănăsescu să fie inaugurat de alţii. Este proiectul nostru sută la sută. Are paternitate politică. Nu întotdeauna însă culegi ceea ce începi tu. Dar asta e, bine că s-a făcut, este un lucru bun pentru locuitorii Piteştiului şi ai Argeşului. Şi mi se părea normal să fie invitat la Piteşti şi fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea", a spus Geoană.

Săptămâna trecută, liderii PNL şi PSD din Argeş s-au acuzat reciproc că încearcă să-şi asume proiectul construcţiei centurii ocolitoare a municipiului Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici