Tarifele la hotelurile de pe litoral cresc cu până la 30%

Tarifele la hotelurile de pe litoral vor creşte cu până la 30%, unii hotelieri aplicând majorările din 15 iulie, iar alţii din 20 iulie, a declarat secretarul general al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoş Răducan.

1 afișare
Imaginea articolului Tarifele la hotelurile de pe litoral cresc cu până la 30%

Tarifele la hotelurile de pe litoral cresc cu până la 30%

Răducan a precizat că decizia privind monentul din care se aplică majorările de preţuri depinde de politica de preţuri a fiecăruia.

"Locurile de cazare pentru litoral sunt vândute deja prin agenţii. În medie, în vârf de sezon, creşterea de tarife va fi de 10% pentru pachetele vândute prin agenţiile de turism, dar diferenţele de preţ între agenţii şi recepţie sunt foarte mari, ajungând la până la 40%", a spus Dragoş Răducan.

Hotelierii apreciază că în vârf de sezon, pe litoral, tarifele se vor majora cu 30%, o cameră la un hotel de două stele va costa între 250 şi 280 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele între 300 şi 350 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici