Ţările UE au elaborat un plan pentru "coridorul preţurilor la gaze" - document

Un grup de ţări, printre care se numără Polonia, Italia şi Grecia, a elaborat o propunere pentru ca Uniunea Europeană să adopte un "coridor dinamic al preţurilor" pentru gaze, în încercarea de a reduce preţurile ridicate la energie şi inflaţia în creştere.

196 afișări
Imaginea articolului Ţările UE au elaborat un plan pentru "coridorul preţurilor la gaze" - document

Ţările UE au elaborat un plan pentru "coridorul preţurilor la gaze" - document

"Coridorul s-ar aplica tuturor tranzacţiilor angro, fără a se limita la importul din anumite jurisdicţii şi fără a se limita la utilizarea specifică a gazelor naturale", se arată în proiectul consultat de Reuters.

Liderii ţărilor UE vor discuta dacă şi cum să limiteze preţurile la gaze naturale în cadrul unei reuniuni care va avea loc vineri la Praga.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gaze,
ue,
propunere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici