Tarom continuă restructurarea. Peste 200 de angajaţi au fost disponibilizaţi

Compania Naţională Tarom spune că merge înainte cu restructurarea, iar de la începutul acestui an au fost disponibilizaţi peste 200 de angajaţi, ajungând la 1.295 salariaţi în prezent, conform reprezentanţilor companiei.

655 afișări
Imaginea articolului Tarom continuă restructurarea. Peste 200 de angajaţi au fost disponibilizaţi

Sursa foto: MediafaxFoto

Cu toate acestea, Tarom are în plan să mai angajeze în perioada următoare pentru că noua organigramă prevede un număr de 1.316 de posturi, care ar trebui să corespundă cu volumul de activitate estimat pentru următorii ani. Noile locuri de muncă reprezintă poziţii care nu se regăseau în structura anterioară a companiei.

„Pentru ocuparea posturilor nou înfiinţate, precum şi pentru ocuparea posturilor rămase vacante din diverse motive în cadrul companiei, au loc concursuri interne, anunţate tuturor celor interesaţi, conform procedurilor aplicabile. În cazul în care posturile nu sunt ocupate prin recrutare internă sau nu există candidaţi interni care să îndeplinească cerinţele aplicabile acestor posturi, se vor organiza concursuri externe“, precizează reprezentanţii companiei.

Tarom a început pe 30 iulie 2021 implementarea măsu­rii de restructurare a personalului, astfel a fost iniţiată mă­sura privind concedierea colectivă.

Anul trecut, compania a înregistrat un număr total de 1,5 milioane de pasageri. Tarom a încheiat anul 2021 cu venituri de 130 milioane euro, circa 630 mil. lei, o dublare faţă de anul anterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici