Tată cu probleme medicale şi doi copii epuizaţi, salvaţi din masivul Ceahlău

O familie de patru persoane, din care tatăl cu probleme medicale şi doi copii cu stare de epuizare, a fost salvată duminică din Masivul Ceahlău de salvamontişti. Cei patru au fost duşi la spitalul din Bicaz pentru îngrijiri medicale şi asistenţă de specialitate.

1125 afișări
Imaginea articolului Tată cu probleme medicale şi doi copii epuizaţi, salvaţi din masivul Ceahlău

Tată cu probleme medicale şi doi copii epuizaţi, salvaţi din masivul Ceahlău

„Salvamont Neamţ împreună cu colegii de la Serviciul de Ambulanţă au finalizat o acţiune de acordare a primului ajutor şi evacuare din Masivul Ceahlău a unei familii de patru persoane din care tatăl cu probleme medicale şi cei doi copii minori cu stare de epuizare”, transmite Serviciul Naţional Salvamont.

Potrivit sursei citate, familia a ajuns cu bine la spitalul din Bicaz, pentru a primi îngrijiri medicale şi asistenţă de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici