FOTO Tavanul bisericii fortificate din Alţâna, judeţul Sibiu, s-a prăbuşit

  • Tavanul bisericii fortificate din Alţâna, judeţul Sibiu, s-a prăbuşit miercuri, au anunţat reprezentanţii Bisericii Evanghelice pe Facebook.
1186 afișări
Imaginea articolului FOTO Tavanul bisericii fortificate din Alţâna, judeţul Sibiu, s-a prăbuşit

Potrivit postării de pe reţeaua de socializare, tavanul bisericii fortificate s-a prăbuşit miercuri în zona navei centrale.

„Stranele, steagurile de breaslă şi orga au fost grav avariate. Zona corului cu altarul şi frescele expuse au rămas intacte”, au anunţat reprezentanţii Bisericii Evanghelice.

Clădirea bisericii din Alţâna a fost închisă vizitatorilor tocmai din cauza fisurilor din tavan.

În urma incidentului de miercuri, nimeni nu a fost rănit, au mai transmis reprezentanţii Bisericii Evanghelice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici