Taxa auto - în discuţia noului ministru al Mediului, din ianuarie 2009

Noul ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, a anunţat marţi cu ocazia primirii portofoliului că are "deschiderea" premierului Emil Boc, pentru ca în ianuarie 2009 să ia în discuţie problema taxei auto.

57 afișări
Imaginea articolului Taxa auto - în discuţia noului ministru al Mediului, din ianuarie 2009

Taxa auto - în discuţia noului ministru al Mediului, din ianuarie 2009

"În ianuarie vom analiza problema, vom vedea ce măsură trebuie luată şi vom comunica repede o decizie în legătură cu taxa auto. Opinia mea personală este, aşa cum am mai spus, că varianta din decembrie trebuie suspendată şi reaşezată pe anumite paliere", a declarat Nemirschi.

El a mai precizat că decizia va fi una "greu de luat".

Răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, noul ministru al Mediului a anunţat că programele "Rabla" şi "Casa verde" vor continua şi în mandatul său, însă în funcţie de indicatorii bugetari.

"Imediat după sărbători, în ianuarie, vom discuta bugetul şi vom analiza ce măsuri trebuie să luăm şi în ce fel pot continua programele respective", a mai spus Nemirschi.

Citeşte şi

Sute de şoferi protestează faţă de triplarea taxei auto (Video)

Taxa auto a fost triplată luni, odată cu publicarea în MO

Taxa auto, stabilită conform datelor tehnice ale maşinii şi scade cu valoarea acesteia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici