Taxa de înscriere la admitere la facultăţile Universităţii Bucureşti poate fi achitată online. Candidaţii au şi acces gratuit la Grădina Botanică

Universitatea din Bucureşti introduce plata online a taxei de înscriere la admitere. Astfel, candidaţii îşi pot completa mai uşor dosarul. Cei care optează pentru această facilitate, trebuie să ataşeze la dosarul de înscriere dovada plăţii online, primită pe e-mail.

275 afișări
Imaginea articolului Taxa de înscriere la admitere la facultăţile Universităţii Bucureşti poate fi achitată online. Candidaţii au şi acces gratuit la Grădina Botanică

Taxa de înscriere la admitere la facultăţile Universităţii Bucureşti poate fi achitată online

Pentru prima dată, cei care vor da examenul de admitere la una dintre facultăţile Universităţii Bucureşti pot achita taxa de înscriere online, prin completarea formularului disponibil la adresa: www.po.unibuc.ro. Facilitatea achitării online completează deja cunoscutele modalităţi de plată: prin numerar, la casieriile facultăţilor UNIBUC sau prin ordin de plată.

Cei care optează pentru achitarea online a taxei de înscriere vor include în dosarul de înscriere, alături de toate celelalte acte necesare, dovada confirmării plăţii, primită pe e-mail. De asemenea, candidaţii au acces gratuit la Grădina Botanică.

"Absolvenţii de liceu, candidaţi la admiterea 2017 la Universitatea din Bucureşti, beneficiază şi de acces gratuit în spaţiul Grădinii Botanică „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 6 – 29 iulie 2017, zilnic, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Accesul se face pe baza legitimaţiei de participant la concursul de admitere la Universitatea din Bucureşti", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de către Universitatea din Bucureşti.

Înscrierea la admiterea 2017 se face la sediile facultăţilor Universităţii din Bucureşti în perioada 6 – 25 iulie 2017. Universitatea din Bucureşti asigură candidaţilor la admitere cazare gratuită în căminele sale, pentru maximum trei nopţi. Cazarea se face la administraţia căminelor, în baza legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici