Taximetristul ucis la Timişoara a fost înmormântat de ziua de naştere a fiicei sale

Florin Panea, taximetristul din Timişoara care a fost înjunghiat, vineri, de persoane încă necunoscute, a fost înmormântat, luni, de ziua fiicei sale, care a împlinit 17 ani, şi la o zi după aniversarea soţiei, la funeralii colegii acestuia formând o coloană de maşini de aproximativ un kilometru.

938 afișări
Imaginea articolului Taximetristul ucis la Timişoara a fost înmormântat de ziua de naştere a fiicei sale

Taximetristul ucis la Timişoara a fost înmormântat de ziua de naştere a fiicei sale (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Luni, taximetristul ucis la Timişoara a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni şi de aproximativ două sute de şoferi de taxi, care au format o coloană de un kilometru în urma cortegiului funerar.

Bărbatul a fost înmormântat chiar de ziua de naştere a fiicei sale, elevă la Liceul "Grigore Moisil" din Timişoara, care luni a împlinit 17 ani. Duminică fusese ziua de naştere a soţiei taximetristului.

"Este o tragedie. Eu sunt şofer de taxi de 12 ani în Timişoara. Vă daţi seama că durerea în această familie este cu atât mai mare cu cât astăzi (luni- n.r.) este ziua fiicei sale. Ieri (duminică - n.r.) a fost ziua soţiei”, a declarat taximetristul Tiberiu Remus.

Potrivit acestuia, taximetristul Florin Panea avea un fiu de 23 de ani, din prima căsnicie, şi o fiică de 17 ani din cea de-a doua căsătorie.

Taximetriştii de la mai multe firme din municipiu au participat la înmormântare cu maşinile în coloană, claxonând apoi îndelung pe drumul către cimitir. Cu toţii purtau în mâini lumânări şi fotografia colegului lor, omorât cu sânge rece în plină zi pe o stradă din zona Bucovina din Timişoara. Ei au spus că se tem pentru viaţa lor, că meseria pe care o practică se dovedeşte periculoasă şi s-au arătat nemulţumiţi că poliţiştii nu au reuşit încă să găsească vinovatul pentru această crimă.

”Este o meserie periculoasă, nu ştim cine ne urcă în maşină şi ce intenţie are fiecare client. Sunt taximetristă de peste zece ani, în Timişoara, şi de-a lungul anilor m-am confruntat şi eu cu unele mici neînţelegeri în relaţia cu clienţii. E păcat că a trecut atâta timp şi autorii sau autorul acestei crime nu a fost găsit”, a declarat taximetrista Olimpia Miron.

Înmormântarea taximetristului a avut loc în cimitirul din zona Freidorf din Timişoara.

Vineri, taximetristul Florin Panea a murit înjunghiat în gât pe o stradă din cartierul Bucovina. Bărbatul a fost văzut de o femeie când ieşea plin de sânge din maşină, prăbuşindu-se la marginea drumului.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au dus la audieri două persoane, însă acestea nu au fost reţinute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici