Te-ai mai angaja într-o ţară arabă? Cele mai bănoase joburi din regiune!

Deşi o parte dintre ţările arabe se confruntă de la începutul anului cu schimbări de regimuri şi au probleme în ceea ce priveşte siguranţa cetăţenilor, unele dintre ele încă mai oferă locuri de muncă pentru străini, potrivit www.incont.ro.

82 afișări
Imaginea articolului Te-ai mai angaja într-o ţară arabă? Cele mai bănoase joburi din regiune!

Te-ai mai angaja într-o ţară arabă? Cele mai bănoase joburi din regiune! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iar joburile în ţările arabe au fost întotdeauna ofertante pentru români, în special în ceea ce priveşte remuneraţia, dacă vorbim despre specialişti în construcţii sau în industria petrolului. Cu oferte de salarizare care ajung şi până la câteva mii de dolari, ai mai fi dispus, în condiţiile actuale, să te angajezi într-o ţară arabă?

Deşi nu toate ţările arabe se confruntă în prezent cu violenţe, există posibilitatea ca acestea să izbucnească de la o zi la alta, în condiţiile în care majoritatea statelor din regiune sunt conduse de regimuri dictatoriale de zeci de ani.

Află mai multe despre locurile de muncă din ţările arabe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici