Ţeapă la bancomat: Cum a rămas un bărbat fără bani şi card

Un arădean a rămas fără cardul bancar şi suma de 900 de lei, după ce a rugat, la un bancomat, un alt bărbat să îl ajute să scoată bani, pentru că nu ştia să folosească aparatul, suspectul fiind cercetat pentru abuz de încredere.

524 afișări
Imaginea articolului Ţeapă la bancomat: Cum a rămas un bărbat fără bani şi card

Ţeapă la bancomat: Cum a rămas un bărbat fără bani şi card (Imagine: Luiza Puiu/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în oraşul arădean Ineu, joi seară, când un bărbat de 44 de ani din comuna Bîrsa a mers la un bancomat pentru a-şi retrage de pe cardul bancar banii de salariu.

Arădeanul nu a ştiut să folosească însă bancomatul şi i-a cerut ajutorul unui trecător, care a plecat însă cu banii, adică suma de 900 de lei extrasă, şi cu cardul bancar.

"În urma verificărilor s-a reuşit identificarea suspectului, în persoana lui B. Gabriel, de 21 de ani, din Pâncota. S-a stabilit că, profitând de faptul că S. Gheorghe l-a rugat să-i scoată salariul de pe card, întrucât el nu ştia să folosească bancomatul, suspectul a plecat cu suma de 900 de lei şi cardul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Poliţiştii au reuşit să recupereze doar 800 de lei şi cardul, în timp ce suspectul este cercetat în libertate pentru abuz de încredere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici