Teatrul Naţional I.L.Caragiale îşi suspendă toate spectacolele programate în săli

  • În urma Hotărârii Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, Teatrul Naţional I.L.Caragiale anunţă anularea spectacolelor programate în toate sălile TNB
  • Decizia este valabilă pentru următoarele două săptămâni.
  • Teatrul va relua spectacolele în Amfiteatru dacă timpul o va permite
124 afișări
Imaginea articolului Teatrul Naţional I.L.Caragiale îşi suspendă toate spectacolele programate în săli

Teatrul Naţional I.L.Caragiale îşi suspendă toate spectacolele programate în săli

În urma Hotărârii Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, Teatrul Naţional I.L.Caragiale anunţă anularea spectacolelor programate în toate sălile TNB  (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) pentru următoarele două săptămâni.

„În condiţiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima săptămână şi tendinţa este, în continuare, de creştere, se impune respectarea tuturor măsurilor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.

Vom reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie 2020.

Asupra calendarului acestor reprogramări, vom informa publicul spectator în timp util”, precizează instituţia.

Cei care vor dori să îşi recupereze contravaloarea biletelor achiziţionate, o vor putea face începând de săptămâna viitoare, la Casa de Bilete a TNB. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi restituită direct în contul din care au fost plătite.

În măsura în care prognoza meteo va permite, teatrul va relua şi activitatea de spectacole în spaţiul AMFITEATRU în aer liber, de pe acoperişul TNB.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici