Telecabina din Buşteni a fost repornită

Telecabina din Buşteni a fost pornită, duminică dimineaţă, după ce, patru zile consecutiv, această instalaţie de transport pe cablu a fost oprită din cauza vântului puternic şi a ceţii.

54 afișări
Imaginea articolului Telecabina din Buşteni a fost repornită

Telecabina din Buşteni a fost repornită

Potrivit şefului zonal al Telecabinei Buşteni, Gabriel Panac, telecabina care face legătura între staţiunea Buşteni şi cota 2.200 din Munţii Bucegi, în zona Babele, a fost pornită duminică dimineaţă, după ce, timp de patru zile săptămâna aceasta, instalaţia a fost oprită din cauza vântului care a suflat cu o viteză de 14 metri pe secundă.

Conform sursei citate, chiar dacă pe munte nu se schiază şi vântul a troienit zăpada, aproximativ 150 de turişti au urcat, duminică dimineaţă, cu telecabina pe platoul Bucegi.

Şi telecabina din Sinaia, care urcă tot până la cota 2.000 funcţionează duminică, tot conform programului normal, atât pe tronsonul Sinaia - Cota 1.400, cît şi pe tronsonul Cota 1.400- Cota 2.000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici