Teleferic Prahova redeschide instalaţiile de transport pe cablu. Tot ceea ce trebuie să faci atunci când mergi la munte

Teleferic Prahova anunţă reluarea activităţii cu publicul a tuturor instalaţiilor de transport pe cablu administrate de către societate!

1118 afișări
Imaginea articolului Teleferic Prahova redeschide instalaţiile de transport pe cablu. Tot ceea ce trebuie să faci atunci când mergi la munte

Teleferic Prahova redeschide instalaţiile de transport pe cablu! Tot ceea ce trebuie să faci atunci când mergi la munte!

Instalaţiile din Sinaia, Buşteni şi Predeal sunt funcţionale şi au fost implementate toate măsurile cu scop preventiv pentru combaterea riscurilor provocate de Coronavirus (COVID-19). Programul de funcţionare a instalaţiilor îl puteţi găsi pe website-ul www.teleferic.ro/program.

Pentru a beneficia de acces în oricare spaţiu administrat de către Teleferic Prahova, vizitatorii trebuie să poarte mască şi mănuşi de protecţie. În cazul în care aceştia nu au asupra lor mască şi mănuşi de protecţie, Teleferic Prahova va pune la dispoziţia acestora GRATUIT mască şi mănuşi de protecţie de unică folosinţă. De asemenea, capacitatea si accesul în telecabină au fost reduse cu cel puţin 50%, astfel încât să permită o distanţă considerabilă şi sigură între clienţi.

Teleferic Prahova sfătuieşte fiecare turist care vine la munte, să respecte masurile recomandate de către membrii societatii. (mai multe detalii aici)

„Siguranţa, sănătatea şi energia pozitivă a clienţilor şi a personalului nostru au fost şi vor fi mereu prioritatea noastră. În contextul actual, având în vedere situaţia şi evoluţia naţională a pandemiei COVID-19, luăm în permanenţă măsuri de prevenţie împotriva COVID-19, astfel încât să putem proteja atât clienţii, cât şi personalul dar şi partenerii noştri.” spune echipa de management a societăţii.

Teleferic Prahova este un lider naţional şi un expert inconfundabil în transportul pe cablu. Este o companie dedicată să menţină transportul de cablu o soluţie sigură si confortabilă în orice situaţie. Teleferic Prahova urmăreşte îndeaproape situaţiile legate de COVID-19 şi acţionează în consecinţă, pentru a menţine un serviciu de calitate şi sigur pentru toţi clienţii şi turiştii care doresc să vină la munte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici