Telefoanele jurnaliştilor, fără semnal în zona sălii unde are loc şedinţa PSD

Sala unde se desfăşoară şedinţa BPN a PSD şi unde se discută cazul numirilor făcute de ministrul Gabriel Oprea, a fost ecranată, telefoanele mobile rămânând brusc fără semnal în preajma acesteia, la şedinţă având acces doar membrii cu funcţie politică, mai puţin secretarii sau secretarii executivi.

34 afișări
Imaginea articolului Telefoanele jurnaliştilor, fără semnal în zona sălii unde are loc şedinţa PSD

Telefoanele jurnaliştilor, fără semnal în zona sălii unde are loc şedinţa PSD (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Jurnaliştii au constat, luni, după începerea şedinţei BPN, că semnalul telefoanelor mobile din posesie era fluctuant sau dispărea efectiv, transmisia de pe acestea sau de pe laptop-uri fiind imposibil de efectuat.

Semnalul telefoanelor mobile dispărea în preajma sălii de şedinţă a BPN, în faţa şi pe scările sediului central al PSD, în sala de conferinţă precum şi în anticamera acesteia.

În BPN au avut acces doar cei cu funcţie politică, respectiv membrii acestui for, secretarii sau secretarii executivi neavând acces, aşa cum se mai proceda în alte dăţi.

Ultima dată când sala de şedinţe a BPN a fost ecranată a coincis cu numirea, de către BPN, a lui Ilie Sârbu în funcţia de preşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici