Teleorman: Doi tineri au murit, după ce maşina lor a lovit un copac de pe marginea drumului | FOTO

Doi tineri şi-au pierdut viaţa, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac de pe marginea drumului, în comuna Botoroaga, judeţul Teleorman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

703 afișări
Imaginea articolului Teleorman: Doi tineri au murit, după ce maşina lor a lovit un copac de pe marginea drumului | FOTO

Teleorman: Doi tineri au murit, după ce maşina lor a lovit un copac de pe marginea drumului

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi de medicii de la Serviciul de Ambulanţă, după mai multe zeci de minute de resuscitare.

"Accident rutier s-a petrecut pe DJ 503, în comuna Botoroaga, sat Târnava, un autoturism lovind un pom. Două persoane au rămas încarcerate, fiind scoase de pompierii din Drăgăneşti Vlaşca. Victimele, doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost declarate decedate de medicii de pe ambulanţă", a declarat reprezentantul ISU Teleorman.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, apoi a izbit un copac de pe marginea drumului. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

FOTO: ISU Teleorman

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici