Televiziunea rusă: prima navă cu marfă pleacă din Mariupol după două luni

Mariupol, regiune căzută în mâinile ruşilor, după ce soldaţii de la Azovstal s-au predat, îşi reia, treptat, fluxul, de această dată în folosul Moscovei.

1161 afișări
Imaginea articolului Televiziunea rusă: prima navă cu marfă pleacă din Mariupol după două luni

Televiziunea rusă: prima navă cu marfă pleacă din Mariupol după două luni

Prima navă de marfă va părăsi astăzi portul Mariupol, după un blocaj de două luni, susţine postul de televiziune Rossiya-24, citat de agenţia rusă Interfax.

„Astăzi, în sfârşit, prima navă de marfă va pleca în două luni. Autorităţile au probleme, deoarece luptătorii din batalioanele naţionaliste în retragere au distrus practic infrastructura la pământ cu foc de grenade”, afirmă un corespondent al canalului.

Care adăugă: „Refacerea tuturor infrastructurilor portuare este obiectivul principal, deocamdată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici