Televizor pe stativ sau pe perete? – Care se potriveşte casei mele? (P)

Dacă vă doriţi să vă redecoraţi casa, iar în acest proces intră şi achiziţionarea unui nou televizor, atunci citiţi articolul potrivit! În rândurile ce urmează, ne propunem să vă ajutăm să alegeţi TV-ul perfect pentru stilul locuinţei dumneavoastră. Vă vom explica avantajele device-ului pus pe stativ sau pe perete pentru ca dumneavoastră şi cei dragi să vă puteţi bucura de el pe deplin. Să începem!

180 afișări
Imaginea articolului Televizor pe stativ sau pe perete? – Care se potriveşte casei mele? (P)

Atunci când cumpăraţi televizoare, este important să luaţi în considerare şi dimensiunea acestora. De exemplu, un TV smart de 80 cm s-ar potrivi mai frumos pe un stativ, decât pe perete. Sau un TV de 140 cm ar merge de minune pe perete, în detrimentul stativului. Aveţi o mulţime de posibilităţi de redecorare! Însă dacă nu ştiţi de unde să începeţi, ţineţi cont de sfaturile noastre şi veţi vedea cum întregul proces va deveni mai uşor. Vom începe cu avantajele TV-ului pe stativ şi apoi vom continua cu cel de pe perete, pentru a vă lămuri.

Televizoarele pe stativ ies în evidenţă într-un living de dimensiuni medii sau mici. Dacă device-ul ales are diagonala până în 100 cm, atunci stativul va fi alegerea perfectă. De ce spunem acest lucru? Pentru că vă veţi putea decora sufrageria în moduri inventive, având TV-ul în prim plan. Şi cum am menţionat de suport, acesta se va fixa, evident, pe o consolă. Iar ca design-ul interior să prindă vibranţă, puteţi decora în jurul TV-ului cu următoarele:

  • Lămpi de sare: pe lângă că vor ajuta la purificarea aerului, lămpile de sare vor oferi şi un aspect elegant şi cozy livingului dumneavoastră. Dacă vă doriţi să vă relaxaţi la filmul sau serialul preferat după o zi grea de muncă, tot ce trebuie să faceţi este să vă pregătiţi ceaiul sau ciocolata caldă, să aprindeţi lămpile şi să porniţi televizorul, pentru destindere completă. Veţi vedea cum camera va căpăta culoare şi stil, mai repede ca niciodată.
  • Plante: la fel ca lămpile menţionate anterior, şi plantele ajută la purificarea aerului, deci dumneavoastră şi cei dragi veţi fi înconjuraţi numai de energie bună! Puteţi asorta plante precum suculentele sau cactuşii lângă televizor, deoarece acestea nu au nevoie de lumină directă şi nici de udare intensă pentru a se dezvolta frumos. Lângă TV ar fi locul perfect, pentru ca sufrageria familiei să prindă iz de poveste!
  • Decoraţiuni obişnuite: nu în ultimul rând, mai puteţi decora consola pe care aşezaţi TV-ul şi cu câteva decoraţiuni obişnuite cum ar fi lumânările parfumate sau ghirlandele luminoase. Aşa, veţi avea parte de seri magice şi parfumate, în familie.

Device-urile aşezate pe stativ sunt perfecte pentru sufrageriile cu canapele sau scaune joase. Ele se mai potrivesc şi în cazul în care vă doriţi să vă jucaţi pe TV şi să fiţi cât mai aproape de personajele mult îndrăgite.

 Acum putem trece şi la televizoarele fixate pe perete. Acestea ies în evidenţă într-un living de dimensiuni mari. Dacă device-ul ales are diagonala de peste 100 cm, atunci pe perete va fi locul perfect. Totodată, această poziţionare va fi potrivită şi în cazul familiilor cu animale de companie. Astfel, veţi evita riscul ca prietenul blănos să dărâme TV-ul, din joacă. Iar pentru că device-ul este mare, şi la fel este şi sufrageria dumneavoastră, vă recomandăm să vizionaţi programele favorite de la o distanţă adecvată. Aşa, veţi reuşi să vă protejaţi ochii de radiaţiile prea intense şi veţi avea un câmp vizual mult mai larg. Cât despre redecorare, puteţi încadra dispozitivul în cauză printre câteva tablouri. Există TV-uri care vin însoţite de rame groase, ce pot conferi aspectul de muzeu peretului pe care sunt fixate. Cu o astfel de alegere, veţi da un iz de rafinament întregii încăperi şi vă veţi uimi apropiaţii. Totodată, mai puteţi opta şi pentru varianta de a înfrumuseţa cadrul cu fâşii luminoase LED, lipite în spatele TV-ului. Alegeţi leduri inteligente, care îşi adaptează intensitatea luminii şi culoarea după imaginile pe care le vizionaţi. Astfel, veţi obţine un cadru de cinema, chiar din propria casă. Această poziţionare este potrivită pentru camere cu canapele sau scaune înalte, deci alegeţi în consecinţă.

Iar acum că aţi aflat toate detaliile despre cum să redecoraţi cu stil, sperăm să puteţi face cea mai inspirată alegere! Nu ezitaţi să navigaţi mediul online pentru mai multe sfaturi. Vă dorim relaxare plăcută alături de familie!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici