Televizorul 8K este pus în vânzare în România

Flanco a anunţat, luni, că este primul retailer electro-IT din România care pune la vânzare cel mai avansat televizor, care are o rezoluţie nativă 8K şi care este produs de Samsung.

5246 afișări
Imaginea articolului Televizorul 8K este pus în vânzare în România

FOTO: Blog www.nwradu.ro

Modelul Q900R QLED 8K a fost prezentat de către Samsung Electronics România la data de 31 octombrie, iar, începând cu luna noiembrie, televizorul este disponibil în oferta Flanco, atât online, cât şi în magazine.

„Primul televizor 8K din lume aduce cu sine o tehnologie revoluţionară, care pune bazele schimbării industriei, pe termen lung”, a spune Cătălin Croitoru, directorul de achiziţii al Flanco Retail.

Reprezentantul retailer-ului de electro-IT confirmă că televizorul are un preţ ridicat - aproape 35.000 de lei, la o diagonală de 189 cm, dar crede că, „în câţiva ani, ar putea deveni noul standard în materie de televizoare”.

Pentru comenzile pe flanco.ro, livrările au început de pe 10 noiembrie, iar, din data de 8 noiembrie, televizorul este expus la vânzare şi în cel mai mare magazin al retailerului din Bucureşti, Flanco Mega Mall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici