Tema părinţilor, sancţionată prompt de poliţişti. Cum o alerta la 112 privind dispariţia unei fete a fost tratată ca alarmă falsă

Un bărbat din Galaţi a anunţat la 112 că fiica sa, în vârstă de 12 ani, nu a ajuns la şcoală şi a fost amendat de poliţiştii care au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1433 afișări
Imaginea articolului Tema părinţilor, sancţionată prompt de poliţişti. Cum o alerta la 112 privind dispariţia unei fete a fost tratată ca alarmă falsă

Încă un apel fals la 112. Un bărbat a anunţat dispariţia fiicei sale, care a ajuns cu întârziere la şcoală

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost înregistrat joi la ora 8.40, când un bărbat din oraşul Galaţi a anunţat dispariţia unei fete de 12 ani, care a plecat dimineaţa de acasă spre şcoală, dar nu a mai ajuns acolo.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost sunat de directorul şcolii care l-a anunţat că fiica sa nu s-a prezentat la prima oră de curs.

„Poliţiştii au mers imediat la şcoala respectivă şi au constatat că minora se afla acolo, aceasta declarandu-le că a întârziat la prima oră de curs şi nu a mai intrat în sala de clasa, aşteptând pauza în toaleta instituţiei”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În acest caz, bărbatul care a apelat la numărul 112 a fost amendat de poliţişti pentru alarmare falsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici