Temperaturi caniculare în următoarele zile. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi călduroasă în vestul, sudul şi local în centrul ţării, caniculară după-amiaza în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei, informează ANM.

1798 afișări
Imaginea articolului Temperaturi caniculare în următoarele zile. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor creşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Indicele temperatură umezeală se va situa, local, în jurul pragului critic de 80 de unităţi în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice, intensficări de scurtă durată ale vântului, posibil şi cu aspect de vijelie şi căderi de grindină, mai ales după-amiaza, pe arii restrânse în special în zona deluroasă şi montană din sudul şi centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei şi 35...36 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime, se vor situa în general, între 12 şi 22 de grade.

LA BUCUREŞTI:

Deşi valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul precedent, vremea va fi călduroasă, iar după-amiaza indicele temperatură-umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi de 31...33 de grade, iar cea minimă de 19...21 de grade. Cerul va fi variabil şi vântul va sufla slab şi moderat.

 

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni călduroasă în toată ţara, caniculară în regiunile vestice, sudice şi local în cele centrale, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea şi doar după-amiaza, în zona de munte vor fi unele înnorări şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice. Temperaturile maxime, în creştere faţă de ziua anterioară, vor fi cuprinse între 28 şi 38 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi Oltenia, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 26 de grade. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici